top of page

עדכון לגבי הרשת החברתית הגדולה בעולם


מארק צוקרברג הודיע על שינוי באלגוריתם של פייסבוק, שהמשמעות שלו היא שנראה בניוז פיד (קיר) שלנו יותר פוסטים של חברים ומשפחה, ופחות תוכן ציבורי כמו חדשות, תוכן מדפים עסקיים וממותגים.

בפייסבוק מסבירים שהם לא רוצים שהצריכה של התכנים תהיה פאסיבית, אלא כמה שיותר אקטיבית ושתיצור אינטראקציות משמעותיות בעיקר עם האנשים הקרובים אלינו.

השינוי ישפיע על מפרסמים ומשווקים בפייסבוק, שכן יהיה יותר קשה להגיע לקהל שלהם באופן אורגני והחשיפה של הפוסטים תרד.

זה לא אומר שהתכנים שמפורסמים בדפים לא ייראו בכלל, אלא שכדי שהם ייראו ויקבלו חשיפה, התוכן צריך להיות איכותי ולעורר אינטראקציות (תגובות).

אפשר, למשל, ליצור תוכן שמעלה שאלות או עוסק בנושאים עדכניים שיש להם פוטנציאל טוב לעורר תגובות.

האלגוריתם החדש גם ייקח בחשבון אם בעבר אנשים היו באינטראקציה עם הדף העסקי שלכם, דבר שיבוא לידי ביטוי בכמות החשיפה שהדף יקבל.

מעבר לכך, פייסבוק כמובן מעוניינת שכמה שיותר ישתמשו במערכת הפרסום הממומן שלה, אשר בעזרתה עדיין יהיה אפשר להגיע לחשיפה גדולה ולקהל ממוקד יותר.

בהצלחה לכולנו עם השינויים הבאים עלינו בפייסבוק...

פוסטים נבחרים

פוסטים אחרונים

ארכיון

חיפוש לפי תגיות

עקבו אחרי ויז׳ואל טייק

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page